Web

WEB CORPORATIVA // CATÀLEG

Desenvolupem webs Corporatives, des del seu concepte, disseny i desenvolupament, atenent les necessitats actuals de l'empresa, dels seus clients presents i futurs amb l'objectiu de reforçar els valors i missatges que l'empresa cerca transmetre al seu públic. La inversió de temps i diners, es justificarà en la capacitat de crear valor de cara al seu públic objectiu.

Al mateix temps podem incloure en aquest tipus de web, catàlegs dels productes o serveis que ofereix l'empresa i donar a conèixer de forma exhaustiva als seus clients presents i futurs, tots i cadascun dels articles de la seua cartera.

PORTAL // DIRECTORI

Un portal és un tipus de web, que facilita a l'usuari l'accés a una gran varietat de serveis, recursos i aplicacions en un mateix lloc, el seu propòsit és la centralització de serveis i recursos de manera que facilitant accedir a una gran varietat de possibilitats. Els directoris són un tipus de portal d'informació que concentren la informació d'un àrea especifica. Et facilitarem el disseny, desenvolupament i planificació del teu portal o directori, per a aconseguir el major numero de visites, tant d'usuaris potencials dels serveis que s'oferisquen, com de les empreses oferents del mercat al que vulgues dedicar les teues accions.

TENDA VIRTUAL // E-COMMERCE

Treballem per a aconseguir un espai comercial atractiu que convide a la compra i la repetició de la visita del client, tenint en compte que és un tipus de web de la que l´objectiu és la venda dels productes i/o serveis de l'empresa, la finalitat, és el trasllat de la cartera de productes a un espai virtual atractiu, dotant al client de la comoditat per a la compra, de seguretat en la transacció i reducció dels costos de desplaçament. És per tant important el disseny de l'espai, per a fer atractiu permaneixer més temps i aconseguir la repetició de la visita, així com facilitar el procés de recerca i compra dels diferents articles dels que es disposa.

Aparador, productes, carret de compra, procés de pagament, lliurament del producte, servei post-venda, seguretat en la transacció, són els requisits imprescindibles d'aquest tipus de web.

MERCHANDISING

Són per definició, els esforços que es realitzen en el punt de venda per a aconseguir, atraure clients, augmentar les vendes, l'import de compra de cada client, el numero de visites, el temps de permanència en la tenda, són per tant accions de màrqueting realitzades en un lloc físic.
En Fem Mes, et proporcionarem disseny de, Cartell extern, cartelleria interna, posters, flyers, invitacions i tríptics, d'acord a les teues necessitats i amb la finalitat d'incrementar les teues vendes i millorar la teua posició en el mercat.

ALTRES

A part dels serveis Web als quals es fan esment de forma específica a causa de la importància per a l'empresa dels mateixos, també et podrem assessorar i procurar un altre tipus de serveis relatius a la red, com són:
- Adaptació / Renovació de Webs
- Adaptació de webs per a telefonia o tablets (iphone, ipad, altres)
- Newsletters
- Blogs

IMATGE CORPORATIVA

El fet de tractar d'identificar a una empresa exigeix una manifestació visual o física, que seria el tret extern més visible a l'hora de diferenciar-la de la resta d'empreses d'un mercat, aquesta identitat visual, és juntament amb el seu comportament, la personalitat d'una empresa o la seua Imatge Corporativa, abreviant com la va a percebre la seua audiència.
La imatge de l'empresa no solament aquesta composta pels aspectes visuals de la marca, constituïda per Logotip, del color, de l'estil tipogràfic, disseny del producte, publicitat, promoció, simbologia interna, papereria de l'empresa, sinó també per les relacions interpersonals, la història i els seus productes.
No obstant, en Fem Mes, treballarem al teu costat, pera que la teua Imatge Corporativa, els rasgos en els quals podem incidir, servisca com a element de diferenciació i posicionament en el mercat al que t´hages dirigit, treballarem amb un disseny coordinat per als diferents elements de comunicació de la teua empresa fent que la imatge siga correctament transmesa a tota la teua audiència present i futura.

LOGOTIP

És l'element gràfic que identifica a l'empresa en el mercat, és la seua identitat visual la seua representació tipogràfica, en definitiva és el Distintiu o Emblema conformat a partir de lletres, abreviatures, símbols particulars d'una empresa, producte o marca determinada.
Normalment, el logotip, inclou algun símbol i el nom, que permet a els qui ho veuen, associar-ho immediatament amb la marca, empresa o producte.
En Fem Mes, treballarem per a crear un Logotip concorde a la teua imatge, tenint en compte, que serà Llegible, Reproduïble, Escalable, Distingible i Memorable, condicions i qualitats que el faran identificatiu i fàcil de recordar associant-ho immediatament a l'empresa / marca.

Imatge

ALTRES

A més de les anteriors, podem proporcionar-te una nova imatge o renovar l'actual en el teu negoci, punt de venda, restaurant, associació o qualsevol altre espai col·lectiu al que vulgues dotar de noves perspectives o millorar les actuals.

DISENY WEB

És el procés d'anàlisi, planificació, adaptació i desenvolupament de l'assetge web, seguint els paràmetres establits d'imatge, posicionament, accessibilitat i usabilitat, tenint en compte la interacció de tots els mitjans dels quals es faça ús, imatge, àudio, video i text.
En Fem Mes realitzem el disseny utilitzant les últimes tecnologies de creació web, HTML5, CSS3 i Javascript per a animacions, també JQUERY (animacions avançades, reproducció de videos, compatibilitat amb qualsevol dispositiu).

Disseny

ADAPTACIÓ

Realitzem el procés d'adaptació de la teua imatge corporativa , de la teua identitat o del teu logotip a un espai web adequat als requisits que necessites adaptar o el camí contrari, adaptem el teu logotip o imatge des de la teua web.

PAPERERÍA // CARTELLS

Disseny i adaptació de tots els teus requisits de papereria a la teua imatge, renovant la mateixa o creant-la nova, desde, targetes de visita, albarans, factures, cartes, sobres, papereria interna, així com carteleria per al exterior o publicitar moments concrets, com ofertes, rebaixes, liquidacions, fent-la atractiva i de fàcil compressió i record.

SEO


“Search Engine Optimization” o “Optimització per a cercadors”, Conjunt de tècniques i el procés que comporten amb la finalitat d'incrementar visitants a un lloc web, l'objectiu principal requereix l'aparició en els primers llocs en els motors de recerca, tenint en compte el públic objectiu de la web.
Des del mateix procés de creació del teu espai web, treballarem amb les tècniques adequades per a millorar el posicionament de la mateixa, des del mateix moment en què es llance a la xarxa, si ja tens una *pagina web, analitzarem la mateixa, la seua posició i et donarem les directrius que permetran que millores la teua posició en els cercadors, respecte a la teua competència.

SEM

“*Search Engine Màrqueting” o “Màrqueting per a cercadors” , són el conjunt de tècniques que tracten amb la promoció o aparició en cercadors, incluint el pagament per clic o acció determinada, s'inclou dins de les seues accions el SEU i també el SA (Search advertising) o el que és el mateix publicitat en cercadors, per a la qual hi ha un pagament pel mig, a diferència del *SEM.
En Fem Mes, podem gestionar-te els recursos que disposes per a publicitat en cercadors, fent visible en un curt espai de temps els resultats del cost per impacte, usant Google Adwords, Yahoo Advertising o Bing.

Publicitat

ALTRES

Consulta qualsevol requeriment de disseny que necessites i ens adaptarem a les teues necessitats, tant d'espais interiors, distribució de punts de venda, façanes, cartells o qualsevol un altre al que necessites donar-li un nou aire.

ENCARTES // BÀNERS // PUBLICITAT PER A MÓBILS

Desenvolupem una campanya adequada al mitjà que preferisques dirigir-te i amb el disseny que tries, adaptant per a les diferents formes de publicitat actual, tant per a formats físics (premsa, revistes, encartes), com per a formats digitals (bàners, anuncis adaptats a móbils, a GPS´s).
Només dis-nos on t'agradaria publicarte, i et facilitarem el teu anunci.