Ens presentem als Premis Web de Las Provincias

Ens presentem als Premis Web de Las Provincias
Com desenvolupadors, de vegades tenim ganes de sentir que el nostre treball s'està duent a terme de la millor manera possible, i sempre ens queden dubtes, així que portarem les nostres últimes webs als premis de Les Províncies, i a veure que tal se'ns dóna.

Gràcies!

Començarem per Nacho Tattoo:

http://premiosweb.lasprovincias.es/empresas/nacho-tattoo'
Llegir més

El Tribunal Suprem d´Autràlia absol Google pel contingut de la seua publicitat.

Després de sis anys de litigis, el Tribunal Suprem Autraliano ha dictaminat que el buscador no és responsable del contingut publicitari en els seus enllaços patrocinats, se'ls havia denunciat per conducta enganyosa a causa dels seus enllaços patrocinats.

Esta decisió, pot ser clau perquè en altres tribunals es resolguen querelles semblants sobre els continguts que es publiciten en el buscador. No obstant això, a pesar de la sentència, Google ha canviat la forma de mostrar els seus...
Llegir més

Amb diners d'altres, bons colps (Pocavergonyes)

És el que han de pensar en el govern regional d'Extremadura, des d'on s'anuncia que gastaran MÉS d'1 milió d'euros en el seu nova web per a fomentar el turisme en la comunidad.

Després de la polèmica web del Senat del passat novembre, ara els que es lluïxen són els governants d'Extremadura, traient a concurs el seu nova web turística per 1.050.000 euros!!

Segur que ja coneixen a qui complirà just les exigències del concurs, per a fer tan magna web, per a la que el preu queda ...
Llegir més

Descansa en pau Aaron

Amb Aaron, ens deixa un gran xic i un dels més fervents activistes a favor de la llibertat en internet, se li recordarà per fundar Reddit, o potser per originar el codi font que va donar lloc al RSS, però abans de res li hauríem de recordar pel que va anar la seua gran batalla, va lluitar per fer lliure la informació i en contra els qui pretenen privatitzar l'accés a la mateixa, ens deixa amb sol 26 anys i moltes metes per complir, va ser la seua elecció.

Descansa en pau Aaron.
Llegir més

Dos anys de presó per insultar l'emir de Kuwait en twitter.

Un tribunal, Kuwaitià, ha condemnat dos membres de l'oposició de Kuwait per insultar l'Emir (Sabah a l'Ahmet) en el seu mur de twitter, pel que s'ha vist, les dos sentències es produïxen després d'acusar als activistes per delictes de faltes cap a l'Emir abans de les últimes eleccions parlamentàries celebrades el passat mes.

De nou la censura ens colpeja la cara, esta vegada en un país, aliat dels USA i gran exportador de petroli.
Llegir més

Facebook... I la Seguretat??

L'Aplicació desenrotllada per la xarxa social perquè els seus usuaris pogueren felicitar-se l'any nou amb missatges privats de forma automàtica, els ha d'haver provocat ardors als directius de l'empresa, i el que se suposava serien missatges automatitzats i privats entre els usuaris es va tòrcer, l'aplicació 'New Year´s Midnight Delivery' es va dedicar en alguns casos a publicitar els missatges 'privados' que s'havien enviat, permetent a altres usuaris veure els missatges, les fotos i i...
Llegir més

Fins a la germana de Zuckerberg sent la falta de privacitat en Facebook.

Segons ha publicat en el seu twitter, Randi Zuckerberg se sent molesta amb la política de publicitat de Facebook, segons es desprén del seu tuit, en el que diu, que s'hauria de demanar permís abans de publicar la foto d'un amic (o etiquetar-li) , pel que s'ha vist, una foto seua es va filtrar en Internet, gràcies a la política de Facebook.

Tot açò si la xarxa del seu germà no fóra 'tan abierta', no passaria, que menys que perquè es puga accedir a les fotografies de u, es demane ...
Llegir més

Alemanya en contra de la política de noms reals de Facebook.

El parlament Alemany, s'ha pronunciat en contra de les intencions de Facebook que passen per obligar que les persones utilitzen el seu nom real i no un pseudònim per a la seua identitat online, està clar que per a seguir amb la base del seu negoci, que és la publicitat online, este és un dels requisits més importants, ja que com més informació puga extraure dels seus usuaris millor es podrà segmentar el mercat i més possibilitats reals de venda tindrà la xarxa.

La llei alemanya ...
Llegir més

Instagram es desdiu, ja no vendrà les teues fotos per a publicitat?

Segons les paraules del cofundador de la companyia en el blog de la mateixa, 'se van malinterpretar les intencions reals de l'empresa, ja que els textos legals es presten a la confusió, per la seua falta de claredat i el seu llenguatge confuso', i ara, qui li creu? si llegim la clàusula publicada:

' (...) vosté accepta que una empresa o qualsevol altra entitat puga pagar-nos per mostrar el seu nom d'usuari, preferències, imatges y/o accions que realitze, en relació amb continguts o p...
Llegir més